2023.10.08
THE ZOUTE GRAND PRIX 2023

De Zoute Grand Prix, gehouden in het charmante Knokke, is een weergaloos evenement dat liefhebbers van klassieke auto's en elegantie samenbrengt. De prachtige Belgische kuststad wordt jaarlijks omgetoverd tot een paradijs voor autoliefhebbers, waar de sfeer doordrenkt is van vintage glamour en motorsportgeschiedenis.

Dit evenement omarmt de essentie van luxe en verfijning, met een spectaculaire verzameling klassieke auto's, exclusieve wagens en zeldzame bolides die de straten sieren. Van iconische merken tot zeldzame exemplaren, elke auto vertelt zijn eigen verhaal en brengt een stukje automotive erfgoed tot leven.

De Zoute Grand Prix biedt niet alleen een visuele verwennerij van prachtige voertuigen, maar het is ook een podium voor verschillende activiteiten. Van indrukwekkende autoraces tot elegante rally's en concours d'elegance-evenementen, de ambiance is doordrenkt van opwinding, passie en onmiskenbare stijl.

Naast de adembenemende auto's biedt het evenement een gevarieerde ervaring met modeshows, gastronomie en lifestyle-elementen die de cultuur van de autowereld en de verfijning van Knokke versterken.

De Zoute Grand Prix in Knokke is een viering van vakmanschap, traditie en de tijdloze elegantie van de automobielwereld. Het trekt niet alleen autoliefhebbers van over de hele wereld, maar creëert ook een sfeer van opwinding en bewondering voor de unieke schoonheid van klassieke auto's, in een setting die de pracht van de Belgische kust weerspiegelt.